Hei! Tas brīdis ir klāt, kad visi septiņi nošu stāstiņi ir ierunāti audio formātā. Tie noderēs gan kā gulētejamās pasaciņas, gan kā mācību materiāls pirmsskolā un sākumskolā. Iepazīsti visas mazās notiņas caur audio pasakām! 

Yamaha - Sigulda

Septiņi stāsti par notiņām

Stāstu grāmatiņu pagaidām digitālā versijā vari iegādāties mūsu e-veikalā. Iepazīsti katru  notiņu līnijkopā, kā unikālu, atraktīvu tēlu, ar savām rakstura īpašībām un ieradumiem. Šādi mācīties notis pavisam noteikti ir daudz aizraujošāk.

Pasaka par notiņu DO

Notiņa DO bija vismazākā notiņa, bet arī mazs delveris. Reiz notiņa DO uzrāpās virs trešās nošu līnijas. Labi ka tuvumā gadījās nošu atslēga.

Pasaka par notiņu RE

Notiņai RE ļoti garšo saldumi. Nu tik ļoti, ka reiz RE naktī nevarēja aizmigt no domas, ka ledusskapī vēl ir palicis iebiezinātais piens…

Pasaka par notiņu MI

Notiņa MI vienmēr gribēja būt pirmā. Nu pati, pati pirmā. Iespējams tāpēc notiņa MI nošu mājā dzīvo uz pirmās nošu līnijas.

vāks_kvadrats.jpg

Septiņi stāsti par notiņām - darba lapas

Papildus grāmatiņai “Septiņi stāsti par notiņām” kā palīgmateriālu iespējams iegādāties darba lapas. Darba lapās bērni varēs vingrināt roku nošu rakstīšanā, krāsot un pildīt uzdevumus, nošu materiāla apgūšanai. 

Pasaka par notiņu FA

Notiņa FA bieži bija neapmierināta. Kad sadusmojās, viņš sapūtās kā balons. Citām notiņām tad patika viņu pakaitināt un tās sauca FA par Falonu :)

Pasaka par notiņu SOL

Notiņa SOL ir sportiskā notiņa. Vienmēr ēd veselīgi un daudz vingro. Notiņa SOL pat izdomāja savu sporta veidu – solbolu.

Pasaka par notiņu LA

Notiņai LA patika pucēties. LA dziedāja operā un uzskatīja sevi par pašu svarīgāko noti, jo pēc viņas taču skaņojas pirmā vijole.

Pasaka par notiņu SI

Notiņa SI bija iemīlējies notiņā LA. Viņš devās uz visiem LA koncertiem un vienmēr palika pēdējais un veltīja skaļas ovācijas un aplausus.

Skaties arī youtube

Dodies uz youtube un abonē mūsu kanālu, lai nepalaistu garām jaunākos video. Turpinam strādāt arī pie otrās grāmatas audio pasakām, kā arī pamazām top nošu tēlu animācijas.

Līdzīgi raksti

0 0 balsis
Reitings
Pieraksties
Notify of
guest
0 Komentāri
Inline Feedbacks
Skatīt visus komentārus